Uudised

12:13 10. märts 2021

Head lapsevanemad!

Tere head lapsevanemad!

 

Seoses uute piirangute kehtestamisega tuleb meil trennide osas natuke teistsugune kuu, aga peamine, et oleme endiselt positiivselt meelestatud ja anname endast parima, et lastega siiski distantsilt tegeleda ja neile juhiseid jagada, sest lõpuks teeme seda kõike ju ikkagi meie ühise vabama suve nimel. Vabama suve all peame muidugi võimalikult võistluste ja laagrite rohket suve silmas.

Iga nädal tagame lastele vähemalt 1x zoomi treeningu, et ise saaksime neid silmast silma näha ja et neil oleks ka kohustus ikkagi teatud ajal teatud kohas olla. Lisaks saadame vastavalt vanusele individuaalsed treeningplaanid.

Kindlasti palume Teil jälgida, et lapsed ei läheks kambakesi treeningplaani alusel treenima. Lähtume reeglitest ja peame selle aja vastu ja loodame, et leiate ka ise hetki, mil lapsega koos üks treening teha ning sellega ühtlasi motivatsiooni ka lapsele süstida!

Oleme tänulikud igasuguse tagasiside eest, mis teil hübriidtreeningute käigus tekib. Andke meile julgesti märku, kui laps on super tubli olnud ja samas võite ka märku anda, kui lapsel motivatsiooni vähe. Vastav treener proovib Teid kindlasti aidata. Kõik pildid, videod ja kirjad on teretulnud.

 

Aitäh juba ette, et olete hetkel meie käepikenduseks ja hoiate lapsi nii palju kui võimalik sportlike tegevustega rakkes!

Lugupidamisega

SK Lindon treenerid